5 důvodů proč je DENTALABS správná volba

U nás se budete cítit jako v bavlnce
DENTALABS je tou nejlepší možnou volbou na proměnu Vašeho úsměvu

Hledáte kliniku estetické stomatologie, která odvede nejlepší službu v co možná nejkratším čase? Potrpíte si na osobní přístup, kvalitu využívaných materiálů a profesionalitu? Pokud jste si pokaždé odpověděli slovem ANO, jste u nás správně. 

DENTALABS je klinikou, která svou filozofii přebrala od své sesterské kliniky Světa rovnátek. Jsme si vědomi toho, jak obrovsky citlivé téma může stav a celkový vizuál zubů být, to je také důvod, proč jsme se na obou našich klinikách rozhodli tvořit krásné a zdravé úsměvy.

Důvody, proč si na cestě za úsměvem jako z Hollywoodu vybrat právě naši kliniku DENTALABS přinášíme zde.

1. Termín na vstupní konzultaci, coby kamenem dohodil

U nás se na termín nečeká týdny ani měsíce. Naopak! Vždy se snažíme vyhovět individuálním požadavkům našich klientů a termín na vstupní konzultaci pro Vás najdeme v co možná nejkratším čase. Dokonalý úsměv je tak doslova na dosah ruky.

2. Fazety můžete mít už do 48 hodin!

Díky vybavení naší laboratoře a šikovným technikům jsme schopni vyrobit zubní fazety i ve velkém množství za opravdu krátký čas. Při aplikaci menšího množství tomu může být už do 48 hodin, větší objem je pak zhotoven nejpozději do týdne. Jak jsme zmiňovali výše, individuální přístup k našim klientům je naše gró, pokud tedy máte nějaké specifické požadavky, tlačí vás termín nebo cokoli jiného, určitě nám o tom řekněte a my uděláme vše pro to, abychom vám vyhověli. 

Právě zde zubní fazety vznikají

3. Jen ty nejkvalitnější materiály 

Na naší klinice pracujeme jen s těmi nejkvalitnějšími materiály. Díky tomu můžeme zaručit nejlepší výsledky. To je také důvod proč našim klientům nabízíme pouze keramické fazety, které mají výborné funkční vlastnosti, jsou trvanlivější, nejsou náchylné k zabarvení a vypadají přirozeně. Díky nim dokážeme vyřešit drobné i větší nedokonalosti od tvaru, velikosti i barvy zubů

4. Na úsměvy jsme machři

Jak už jsme zmiňovali výše, do rodiny našich klinik patří známý a velmi oblíbený Svět rovnátek. Ten poprvé otevřel dveře svým klientům v roce 2015. Od té doby ušla klinika obrovský kus cesty. Srovnali jsme více než 10 000 úsměvů a získali opakovaně titul největšího poskytovatele neviditelných rovnátek na světě. Stojí za námi tým špičkových lékařů a nejšikovnějšího personálu. Můžete si tedy být jistí, že výsledek u nás bude stát za to. 

5. U nás se budete cítit jako v bavlnce

Individuální přístup od A až do Z, prostředí luxusní moderní kliniky, parkování přímo v budově, tiskoviny, drobné občerstvení nebo třeba sklenička prosecca. To vše na Vás čeká na naší klinice. 

Při vstupní konzultaci navíc zhotovíme 3D vizualizaci Vašich zubů, do které promítneme to, jak bude vypadat výsledek léčby. Kromě toho samozřejmě zodpovíme všechny vaše dotazy a představíme kompletně celý průběh procesu proměny krok za krokem. U nás nemusíte mít strach z prostředí, lékařů ani bolesti. Postaráme se o vás jako o vlastní. 

Výsledek proměny uvidíte již na vstupní konzultaci

Začněte konzultací zdarma.
Naplánujeme optimální řešení pro vaši proměnu.

Objednejte se na konzultaci zdarma
bila sipka